om os

Om Quickit

Quickit er skabt for at forbedre servicen i din restauration. Ikke fjerne den.

Quickit opstod ved behovet for at mindske ventetiden i travle stunder, og har sidenhen udviklet sig til et koncept, som også gavner forbrugerens købelyst og dermed restaurationens omsætning – for det har aldrig været nemmere at bestille, og Quickit glemmer aldrig at spørge om gæsten vil have mere.

Hos Quickit tror vi på at den personlige service stadig er den bedste – hvis det er den man er kommet for at få. Derfor mener vi også at sammensætningen af tjeneren og den virtuelle tjener, altså Quickit, er den perfekte kombination for dig, som gerne vil imødekomme dine gæster på alle tænkelige måder. Vi ser i alle afkroge af verden, at den digitale bølge har taget fat, og er væltet ind over alle brancher. Det gælder også restaurationsbranchen. Vi går en fremtid i møde hvor der ikke vil være ét sekund overladt til tilfældighederne, fordi vi vil bruge vores dyrebare tid med omtanke – og fordi vi har valget.

Om end dine gæster vil benytte sig af jeres dygtige tjenere, eller om de vil sidde i deres egne tanker og bestille med Quickit, så lad valget være deres – og nyd godt af det samtidig.

Mission

Hos Quickit tror vi på at effektivisering og digitalisering går hånd i hånd, og vi tror på at servicen kan effektiviseres væsentligt med Quickit som assistent. Vi er til for at mindske ventetiden for forbrugeren, og for at assistere tjeneren i de travleste timer.

 

Vision

Vi ser mod en fremtid, en ny generation, der forventer, at alt er lige ved hånden og som kalkulere sparsommeligt med sin tid. Den forventning og kalkulation vil Quickit imødekomme. Vores vision er at blive betragtet som tjenerens assistent – altså vil Quickit være en uundværlig del af dit team, som hjælper alle restaurationer med at opnå deres mål.